Costite cu miere la cuptor

de CameliaR in Porc, 22 Iun 2017 | 9918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1, 6 kg costite de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 600 ml fond (supa) de pui
  • 100-150 g pasta de tomate
  • condimente pentru carne de porc
  • miere
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu miere la cuptor:

Spalam costitele. Le punem intr-un bol mai mare. Adaugam condimentele pentru carnea de porc, 100-150 g de pasta de tomate si ulei. Amestecam usor cat sa ungem toate costitele cu acest amestec.

Asezam costitele intr-o tava mare. Punem si cateii de usturoi. Adaugam fondul (supa) de pui. Trebuie sa acoperim costitele. Daca dorim, putem sa mai adaugam si bulion. Acoperim tava cu foaie de aluminiu.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230 grade C si o lasam pentru 1 ora. Luam foaia de aluminiu si lasam costitele la foc potrivit, pana se rumenesc usor si carnea este frageda. Spre final, ungem costitele cu miere. Le mai lasam 5-10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura la tava cu ciuperci si usturoi